09.Instruktør ungdom

1. april 2024

Betalingsmuligheder

• Indbetalingskort (+71 kodelinje) fremsendes per email efter tilmelding
    • Via MobilePay Subscriptions (tilmelding til abonnement)

Ansøgning om medlemskab i Odense Sejlklub

Hvis du ønsker at blive medlem af foreningen i denne gruppe, så klik på 'Køb' længere nede på siden.
Så vil formular til udfyldelse komme frem. Er det ikke den rigtige gruppe, kan du gå tilbage og vælge den rigtige i stedet.

Indmeldelse i gruppen Instruktør ungdomsafdelingen

I dette indmeldelsesfelt bliver du indmeldt som Instruktør i ungdomsafdelingen,

Tilmelder du dig her, har du allerede lavet aftale med Michael Pwedersen. Vi er dig meget taknemmelig for, at du vil deltage i det frivillige arbejde med at skabe nye sejlere. Vi håber du får rigtig mange gode oplevelser.

Betaling

Du modtager en opkrævning på kontingent frem til næste ordinære opkrævningstidspunkt 1/4.
Ved indmeldelse i marts regnes frem til efterfølgende 1/4 (13 mdr.).

For at begrænse klubbens administration beder vi dig tilmelde dig Betalingsservice (PBS) eller MobilePay Subscription (tilmelding til abonnement.
Hvis du ønsker Betalingsservice, vælger du her Email og skriver dit CPRnr, bankoplysninger, (regnr-kontonr) i notatfeltet. Så opretter vi en aftale for dig. (Vi bruger kun disse oplysninger til oprettelse af aftalen).
Hvis du ønsker MobilePay Subscription, vælger du bare det her, så bliver du ledt til MobilePay for godkendelse.

Du regnes som indmeldt fra den dato, hvor din kontingentbetaling er registreret.
Du kan altid stille spørgsmål til Tom Kaspersen på kasserer@odensesejlklub.dk

Persondata

Vi passer på dine persondata. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata i vores Privatlivspolitik, som du kan se her .